Kookmethodes en bereiden van voedsel

Enkele dingen die u nodig hebt wanneer u begint te leren koken zijn: een grote en een kleine pan, een grote braadpan, een sauspan, een pan om te sauteren, een houten lepel, een plastic lepel met gleuven, een lange tang, een grote garde, een spatel, een set maatbekers en lepels, een beker om vloeistoffen af te meten, een paar mengkommen, een messenset, een dunschiller, een vergiet en een rasp. Naarmate je meer vertrouwd raakt en je weg vindt in de keuken, kun je meer toevoegen zoals een keukenmachine.

Elke ervaren kok zal je vertellen dat elke keukengadget die je kiest bij voorkeur meer dan één taak moet kunnen uitvoeren. Je hebt echt niet veel luxe apparatuur nodig om een geweldige kok te zijn. Toch zijn er een aantal basisgereedschappen die je nodig hebt:

Messen

Koop een koksmes van acht inch, want je hebt een mes van goede kwaliteit nodig om elke maaltijd te bereiden. Als je een mes koopt, zorg er dan voor dat het gemakkelijk te hanteren is en lang meegaat. Uw mes moet handig zijn voor het in blokjes snijden, hakken, snijden en snijden. Er zijn verschillende merken op de markt.

Potten en pannen

Pannen van goede kwaliteit zijn onmisbaar in uw keuken. Als u kunt, schaf dan verschillende maten aan voor verschillende doeleinden. Een braadpan van 12 inch is bijvoorbeeld handig voor het bakken van koteletten, roerbakken, enz., terwijl een 6-kwart sauteerpan goed is voor het stomen van groenten. Een vier-kwart braadpan is ideaal voor soepen. Investeer in een goede pan met antiaanbaklaag.

Snijplanken

Koop een paar sterke en stevige snijplanken, zodat u de ene kunt gebruiken voor vlees, vis en gevogelte en de andere voor groenten, enz. U kunt er ook een nemen om deeg op te rollen.

Vervolgens hebt u een tang nodig, houten en metalen lepels, een spatel en glazen en metalen mengkommen. De tang is handig voor het mengen van salades, het draaien van voedsel wanneer u het braadt en ook voor het bakken van voedsel.

Related Posts